Partyzz! is is zoals ik dat zelf noem: een uit de hand gelopen hobby. Want we willen allemaal wel een mooi feest, dat ook te doen is binnen ons budget. Ja, we letten allemaal op de centjes, ook wij. Daarom zijn wij geen doorsnee "feestartikelen webshop". Ik shop graag mooie spullen die betaalbaar zijn en toch trendy en hip. Je zult dan ook geen grote aantallen met uitgebreide lijnen van bekende thema's tegenkomen.  Mijn shop is ontstaan omdat we thuis bij ons echt gek zijn op feestjes en gezelligheid en ik ben gek op knutselen, taarten bakken en decoreren. 

             

  Als moeder van meiden, ben ik vaker op zoek gegaan naar leuke feestspullen. Een beetje naar Amerikaanse traditie. En soms voor artikelen die aansluiten bij multiculturele feestdagen. Maar de keuze viel me erg tegen hier in Nederland. Uit gesprekken met mijn vriendinnen bleek ik niet de enige te zijn. Er waren meer moeders op zoek naar decoratiespulletjes en attributen voor sweet tables en aparte culturele items.  Toen zich daarom de gelegenheid aanbood voor de huur van een pandje in Den Haag, grepen we de kans aan. Altijd bijgestaan door mijn man en onze meiden. 

  Ondertussen heb ik ervoor gekozen alleen via de webshop te verkopen. Ballondecoraties verzorg ik op afspraak, op jouw lokatie, of op afspraak af te halen bij ons in Zoetermeer of in Den Haag. 

Ik heb mijn service in 2021 uitgebreid met een ontwerp- en print service voor gepersonaliseerde spullen. Zo kun je bij onze Partyzz prints terecht voor stickers, teksten voor op ballonnen. Maar ook voor bedrukt textiel en andere gepersonaliseerde spullen. 

  Het is af en toe nog steeds heel erg wennen, deze uit de hand gelopen hobby naast 3 dagen een baan in de media. Want naast de shop ben ik eindredacteur en presentator bij het nieuws van de regionale Omroep West. Ik denk dat de kracht van mijn shop vooral ligt in de persoonlijke aandacht die ik besteed aan het uitzoeken van de spulletjes die ik inkoop en in de extra tijd en aandacht die ik onze klanten het liefste geef. Ik ben vooral trots op onze exclusieve lijn producten voor Ramadan, Eid en Divali. Die zijn zo mooi, dat zelfs het RTL  nieuws, NTR en Trouw hier aandacht aan besteedden.

Kijk gerust lekker rond hier in onze webshop en ben je op zoek naar iets dat je hier niet vindt? Mail mij op info@partyzz.nl . Ik kan altijd iets extra's bestellen, of ontwerpen voor jouw volgende stijlvolle party! 

Happy partyzz!,
Sharma

Partyzz! in het RTL Nieuws:

Partyzz's pluspunten:

  • een shop met stijlvolle, betaalbare feestartikelen
  • persoonlijke aandacht voor elke klant
  • advies over de aankleding van een feest
  • en professionele hulp met eventueel ballondecoraties

    

Betalen?

Klanten uit Nederland en Belgie betalen achteraf met Klarna! 

Betaal makkelijk met: 

Levertijden

Wij leveren meestal binnen 2 tot 3 dagen. Hierbij zijn we wel afhankelijk van de post.

  • Op de hand gemaakte, gepersonaliseerde items en geprinte artikelen proberen wij binnen een week af te hebben.
  • Spoedopdrachten zijn mogelijk. Voor speciale opdrachten en spoed prints mail je mij op :  info@partyzz.nl

Partyzz! in de media

Trots dat onze producten zijn opgevallen bij:

RTL NieuwsNTR  en Trouw

Zij maakten interviews over onze collectie voor Ramadan en Eid. 

 

© 2014 - 2024 Partyzz! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel