Partyzz! is is zoals ik dat zelf noem: een uit de hand gelopen hobby.Want we willen allemaal wel een mooi feest, dat ook te doen is binnen ons budget. Ja, we letten allemaal op de centjes, ook wij. Daarom zijn wij geen doorsnee "feestartikelen webshop". Ik shop graag mooie spullen die betaalbaar zijn en toch trendy en hip. Je zult dan ook geen grote aantallen met uitgebreide lijnen van bekende thema's tegenkomen.  

Feestaankleding heeft de afgelopen jaren ook in Nederland een andere betekenis gekregen. We willen een feestje dat mooier en stijlvoller oogt. En we hebben meer aandacht voor details. Onze shop is ontstaan omdat we thuis bij ons echt gek zijn op feestjes en gezelligheid.

Gezellig tafelen en ik ben gek op knutselen, taarten bakken en decoreren. Ja en ik doe het liefst zelf de aankleding van feestjes bij ons thuis. Tot aan de giveaway kadootjes en labels.

             

Als moeder van meiden, ben ik vaker op zoek gegaan naar leuke feestspullen. Een beetje naar Amerikaanse traditie. Maar de keuze viel me erg tegen hier in Nederland. En uit gesprekken met mijn vriendinnen bleek ik niet de enige te zijn. Er waren meer moeders op zoek naar decoratiespulletjes en attributen voor sweet tables.  Toen zich daarom de gelegenheid aanbood voor de huur van een pandje in Den Haag, grepen we de kans aan.

Ondertussen heb ik ervoor gekozen alleen via de webshop te verkopen. Ballondecoraties verzorg ik op afspraak, op jouw lokatie, of op afspraak af te halen bij ons in Zoetermeer.

Het is af en toe nog steeds heel erg wennen, deze uit de hand gelopen hobby naast 3 dagen een baan in de media. Ik denk dat de kracht van onze shop vooral ligt in de persoonlijke aandacht die wij geven aan het uitzoeken van de spulletjes die we inkopen en de extra tijd en aandacht die wij onze klanten kunnen geven. Wij zijn vooral trots op onze exclusieve lijn producten voor decoratie tijdens Ramadan en Eid. Die zijn zo mooi, dat zelfs het RTL  nieuws, NTR en Trouw hier aandacht aan besteedden.

Kijk gerust lekker rond hier in onze webshop en ben je op zoek naar iets dat je hier niet vindt? Mail mij op info@partyzz.nl . Ik kan altijd iets extra's bestellen, voor jouw volgende stijlvolle party! 

Happy partyzz!,
Sharma

Partyzz! in het RTL Nieuws:

Partyzz's pluspunten:

  • een shop met stijlvolle, betaalbare feestartikelen
  • persoonlijke aandacht voor elke klant
  • advies over de aankleding van een feest
  • en professionele hulp met eventueel ballondecoraties

    

Betalen?

Klanten uit Nederland en Belgie betalen achteraf met Klarna! 

Betaal makkelijk met: 

Partyzz! in de media

© 2014 - 2023 Partyzz! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel